Анна Курникова криела до последно бременноста си (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Анна Курникова криела третата си бременност

Преди ден тенисистката Анна Курникова роди трето дете от Енрике Иглесиас. Руската шампионка по тенис обаче запази в пълна тайна бременността си. Новината за раждането на детето предизвика фурор, тъй като това бе най-пазеното събитие от двамата. А причината Анна да запази мълчание по темата, бил фактът, че не желаела никой да научи за раждането на новото й дете.

Слуховете за новата бременност се появиха буквално преди дни. Анна бе случайно заснета докато пътуваше с колата си и Иглесиас. Тя упорито криеше състоянието си през последните месеци. Тъй като снимките не бяха много ясни, малко вероятно бе да се разбере какво е състоянието на младата майка и в кой месец е.

Оказа се обаче, че Курникова вече е родила и то преди няколко дни. Нито тя, нито Енрике обаче са обявили новината или снимка на бебето. За новото събитие разкри Хулио Иглесиас — младши. Синът на големия музикант неволно се изпусна, че вече е чичо.

Младежът бил поканен да участва в телевизионно интервю, а водещите го попитали как се чувства от факта, че ще стане чичо за трети път, пише “

Хулио отговорил, че е много щастлив, а също и че бебето вече е родено.

„Моят брат сега има три деца и е много щастлив“, казал Иглесиас — младши.

Тенисистката и певецът са много загадъчни по отношение на връзката в личния си живот. Дори новината за раждането на третото дете не беше официално потвърдена.

Анна държи да пази в тайна това събитие, тъй като не желае никаква публичност за себе си и децата. Енрике се съобразява с това нейно желание и много рядко говори за семейството си публично.

Анна Курникова роди, но крие за бебето сн. Инстаграм

Анна Курникова роди, но крие за бебето сн. Инстаграм

Двойката е заедно от 2001 година, но ревниво пазят личния си живот. Твърди се, че двойката се е оженила тайно по-рано миналата година, но никой от двамата не коментира тази новина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар