Изненада! Внук на Елизабет Втора се разведе след 12 години брак

Гласувайте за статията

Питър Филипс, внук на Елизабет Втора се разведе след 12 години брак

Една от най-стабилните двойки в кралското семейство се разделя. След 12 години брак момичето на бира „Будвайзер“ Отъм Филипс се разделя с внука на кралица Елизабет Втора – Питър Филипс.

Новината бе съобщена от двоката, като пред пресата двамата твърдят, че взели решение за раздяла в името на приятелството си. „Така е по-добре за децата. Оставаме приятели и ще продължим заедно да се грижим за тях“, казват двамата.

Двойката има две деца – Савана и Исла. А любовната им история е досущ като приказката за Пепеляшка.

Отъм е обикновено момиче и още като студентка работи като рекламно момиче в автомобилно състезание в Монреал. Тя се запознава с Питър Филипс именно там, докато той е на посещение в Канада. Синът на принцеса Ан бързо хлътва по канадката, но не разкрива самоличността си. Цели шест седмици тя си мисли, че излиза с обикновен човек, докато случайно не го вижда на екран в програма за принц Уилям, която гледа с майка си.

Следва кратка раздяла, изясняване и няколко месеца по-късно шумна сватба. Двойката продава сватбените си снимки на известно списание, но това предизвиква критики у британците. След това и медения месец също се оказва обект на търговски преговори, но тъй като не са официални представители на кралицата, никой не обръща особено внимание на този факт. Двамата живеят дълги години в Китай, но в последно време прекарват ежедневието си в Уиндзор.

Питър Филипс се развежда сн. Инстаграм

Питър Филипс се развежда сн. Инстаграм

За всички изглеждало, че имат прекрасен брак, но от година Отъм споделяла пред приятели, че отношенията помежду им куцат. Питър бил съкрушен, но приел решението им. След няколко кризи, които двамата имали, взели решение да се разведат. Не е ясно дали Отъм ще остане в Англия, или ще се върне в Канада. Разводът й обаче разстроил сериозно кралицата, която много държала на нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар