Чарлз и Камила се обединяват с Кейт и Уилям (Това ли е новата кралска четворка?)

Гласувайте за статията

Чарлз и Камила се обединяват с Кейт и Уилям

Чарлз и Камила се обединяват с Кейт и Уилям. Кралската двойка е взела решение да формира нова фантастична четворка, за да покаже единството на двора. След новината за развод на Питър Филипс и оттеглянето на Меган и Хари, дворцовата администрация прави всичко възможно, за да покаже, че няма проблеми в двора и монархията е стабилна.

Това е първа съвместна изява на четиримата като официални представители на короната. В миналото херцозите имаха някои трудности в общуването с Чарлз и Камила, но последните бяха преодолени без много усилия.

Кейт и Камила изглеждаха в чудесни отношения и не спираха да си говорят. Уилям от своя страна беше до Чарлз и двамата демонстрираха изключително близки отношения.

На принцесата й бяха нужни три деца и почти десет години, за да убеди принца на Уелс, че наистина е със сина му, защото го обича и държи на него. Кейт през цялото време бе гледана под лупа и първите години от брака й въобще не бяха лесни.

За разлика от Меган Маркъл, която бе приветстваха с добре дошла в семейството от почти всички, на Кейт й се налагаше да се справя с много повече проблеми. Тя и принц Чарлз имаха сериозни проблеми в общуването дори и след раждането на принц Джордж. Стигна се до там, че Чарлз се оплака публично, че снаха му не му позволява да вижда внука си.

Раждането на малката принцеса Шарлот обаче промени нещата. А появата на принц Луи окончателно разтопи ледовете.

Камила също полага усилия, за да докаже, че е в отлични отношения с младото семейство. А появата на четиримата има за цел да демонстрира стабилност в кралското семейство.

Обединен фронт: Чарлз и Камила се събраха с Кейт и Уилям , за да гарантират стабилността на Британия сн. Инстаграм

Обединен фронт: Чарлз и Камила се събраха с Кейт и Уилям , за да гарантират стабилността на Британия сн. Инстаграм

Хармонията помежду им доста успокои двойките, които с тревога наблюдават разпадането на кралската фамилия. Оттеглянето на Меган и Хари здраво разтърси цялата общественост, а явно даде повод и на други да решат да избягат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар