Феминистка атакува Меган Маркъл: Любовта й към принц Хари е пълен фарс!

Гласувайте за статията

Австралийска феминистка атакува Меган Маркъл, че не е влюбена в принц Хари, а само го използва

Австралийска феминистка на 81 години атакува Меган Маркъл, че разиграва фарс пред принц Хари. Джърмейн Гриър организира брутална медийна атака. Тя твърди, че канадската актриса инсценира любов към принц Хари, а освен това постави под съмнение и легитимността на брака им.

„Ако тя се е преструвала през цялото време, какво нещастие за това момче! Колко фалшиви преструвки? Колко фалшиви ласки? Колко още ще мами?“, пита Гриър.
тя даде интервю за предаването „60 минути“ в което коментира брачната двойка.

Гриър твърди, че за това свидетелства фактът, че половината Холивуд е бил на сватбата. „Меган живее в един изкуствен и фалшив свят. И пренесе това и в семейния си живот“, твърди още Гриър.

Междувременно съпрузите обаче продължават да демонстрират само силна привързаност един към друг. Двамата имат син — Арчи, когото обожават и заради когото Меган настоя да напуснат Британия.

Приближени до Меган твърдят, че актрисата напуснала острова, за да не бъде синът й заплашен от отвличане, политически интриги и да расте в аквариум, като децата на Кейт и Уилям

„Тя не искаше детето й да бъде заобиколено от ограниченията на кралския двор. Искаше просто един нормален живот и нормално семейство. А не всяка нейна постъпка да се гледа под лупа и да бъде осъждана. Меган много се страхуваше, че синът й може да бъде отвлечен или използван в различни политически ситуации. Тя не е забравила, че имаше опит за покушение и срещу принц Хари в Афганистан преди няколко години. Затова и не желае да преживее отново този ужас“, казват близки до херцогинята.

Австралийска феминистка атакува Меган Маркъл и Хари сн. Уикипедия

Австралийска феминистка атакува Меган и Хари сн. Уикипедия

При все това нейното желание да се върне в Холивуд, както и да използва популярността си, за да спечели пари, не се харесват на британците. И пресата от самото начало я нарочи за използвачка, която е отвела със себе си любимеца на нацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар