Меган Маркъл в депресия след напускането на двора: (Херцогинята искала да се върне в Англия)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл искала да се върне в кралския двор, изпаднала в депресия, че е лоша майка

Нов слух около Меган Маркъл разбуни социалните мрежи. Само ден след новината, че херцогинята никак не страда от заминаването си в Канада, плъзна слух, че страда от депресия. И докато част от приятелите й говорят, че се връща към киното и е готова да възобнови филмовата си кариера, други твърдят, че се разкъсва от решението си да напусне Англия.

„Меган е в депресия. Смята, че е лоша майка, защото е отделила Арчи от Англия и роднините му там. Казва, че душата й е смазана“, твърди още източник пред „Дейли мейл“.

Въпреки това херцогинята има възможност да се върне към живота си в Британия. Тя и Хари ще се върнат в страната през март тази година. И ако не ги освиркат тълпите, много е възможно двойката да преразгледа възможността да заживее отново близо до кралския двор.

Засега обаче такива индикации няма, а херцогинята е заявила пред обкръжението си, че Англия не й липсва, нито че съжалява за напускането си.

Както е известно, Меган и Хари заминаха за Канада след шестседмична ваканция. Двойката взе решение да се оттегли от обществения живот и да се отдаде на самостоятелност в чужбина. Неочаквано обаче, в Канада също заявиха, че не ги желаят. Затова и съпрузите обмислят варианти, които да им позволят да живеят спокойно и далеч от общественото негодувание.

Меган Маркъл и Хари се връщат в Англия? сн Инстаграм

Меган Маркъл и Хари се връщат в Англия? сн Инстаграм

Принц Хари също не се чувства добре в Канада и е много вероятно двойката да заживее отново в Англия, но инкогнито. При все това актрисата иска да се върне към киното и нищо чудно да получи покана за участие в някоя известна телевизионна продукция. А междувременно двамата с Хари ще продължат да се крият до колкото е възможно от медиите. И да печелят милиони от новия си начин на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар