Хороскоп за 11 февруари, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Вторник е късметлийски за вас. Денят ви ще е успешен и приятен. Обстановката на работното място е по-скопойна, отколкото очаквате, затова и се справяте със задълженията си бързо и лесно. Това ще ви даде възможност да отделите време и за нов проект, който ще стартира наскоро и вие ще сте в центъра на реализацията му.

Скорпион
Днес се чувствате мотивирани и креативни. Вложете тази изобретателност в работата си и ще ви хрумнат интересни и печеливши идеи. Ще получите вълнуваща новина, която е свързана с професионалното ви развитие. Излезте на разходка – градската атмосфера ще ви помогне да подредите мислите си, а чистият въздух ще разведри ума ви.

Стрелец
Ще се появи конхликт между вас и някой колега. Искате да отстоявате позицията си, но преди да сте сигурни в мнението ви, погледнете и от друга гледна точка. Имате нужда да се фокусирате върху изпълнението на задачите си, за да успеете да ги свършите навреме – бъдете по-умния и отстъпете. Битките на халос не си струват.

Козирог
Индивидуалисти сте и това, че днес ще ви се наложи да работите в група, ще ви притеснява. Ще е трудно да намерите разбирателство, затова е най-добре да приемете ролята на лидер. Изслушайте всички мнения, бъдете максимално обективни и ще намерите начин да изпълните задачата спокойно, без да пръскате енергията си на различни места.

Водолей
Има нещо, което ви разсейва от изпълняването на задачите ви. Знаете, че това ще продължи доста време, така че трябва да намерите баланса между работа и проблем. Това е голямо предизвикателство за вас, но знаете, че ще се справите. Не е подходящ период да поемате финансови рискове, затова не правете резки движения в тази насока.

Риби
Напослекът сте твърде фокусирани върху нуждите си. Изолацията, в която сте се поставили, не ви помага. Днес е подходящ ден да се заемете с любимото си занимание и да се срещнете с най-близките си приятели. Дългоочакван доход ще пристигне днес и ще ви изненада. Или пък ще бъдете зарадвани с добра новина.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар