Хороскоп за 11 февруари, вторник – от Овен до Дева

Хороскоп за 11 февруари, вторник – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник не започва добре за вас. Ще получите неприятна новина, която ще развали настроението ви и ще ви разстрои. Опитайте се да се разсеете от нея – имате предостатъчно работа, която ще държи мислите ви заети, а тялото мобилизирано. Няма да изпитате затруднения, докато изпълнявате задълженията си въпреки разсеяността си.

Телец
Напоследък изпитвате финансови затруднения. Имате лични проекти и трябва временно да изоставите някои от тях. Подкрепата на близките ще ви успокои донякъде. Ще ви се наложи да вземете бързо решение. Периодът е добър да се погрижите за здравето си и да минете на хранителен режим, без драстични мерки обаче.

Близнаци
Ще получите негативна критика на работното място относно държанието ви. Едва ли мислите, че имате някакъв сериозен проблем, затова не задълбочавайте мислите си в тази посока. Продължете спокойно да вършите задълженията си – ще се появи затруднение, с което обаче бързо ще се справите и ще продължите напред.

Рак
Отскоро имате проблем, с който не знаете как да се справите. Днес е време да мислите по-сериозно за него. Попитайте най-близките си хора как биха постъпили те, ако бяха на ваше място. Може би това, което ще ви посъветват, няма да ви хареса, но е по-добре да правите нещо, отколкото да чакате да мине от само себе си.

Лъв
Има много начини, по които можете да се справите с някой проблем, но игнорирането им не е един от тях. Добре е днес да помислите как се е зародил и как можете да се справите с него. Разговорите с близък ще ви помогнат да намерите най-доброто решение. Отделете време само за себе си и сами преценете как да прекарате вечерта.

Дева
Обстановката около вас ще е напрегната. Внимавайте какво говорите и как се държите – заради напрежението хората ще преиграват. Стойте далеч от интригите. Останете фокусирани върху изпълнението на задачите си. Добра идея е да се обадите на приятели, с които да прекарате вечерта. Демонстрирайте организационните си способности за срещата.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар