Руски медии гръмнаха с пророчество на Ванга за коронавируса Преглеждания: 3997

0
Оценете този post

Руски медии гръмнаха с пророчество на Ванга

Пророчество на Ванга, направено преди десетилетия, видя бял свят. Руският журналист Сергей Кастарной, който е бил приятел на петричката пророчица, сподели пред „Вечерная Москва“, че Ванга е предсказала коронавируса. Според пророчеството й, ще дойде страшна болест, която ще отнеме живота на милиони хора по света, пише „България днес“.

Ясновидката от Петрич е направила страшното предсказание преди десетилетия. Тя е заявила, че във високосна година ще се появи страшна епидемия. Според думите й, хората ще умират по улиците без видима причина.

Руски експерти свързват страховитите й прогнози с коронавируса, който се появи точно в началото на годината. Единственото, което Ванга не е познала в предсказанието си е, че заразата ще тръгне от Африка.

Пророчицата е предсказала с точност и какво ще се случи след избухване на епидемията. Според нея, ще мине поне година, докато бъде създадена ваксина срещу вируса. Факт е, че здравните експерти също посочиха такъв срок за създаване на ваксина.

В пророчеството си Ванга е заявила, че не става въпрос за нова зараза, а за старо заболяване. Учените напомнят, че съществуват 40 вида коронавирус. Той е констатиран за пръв път през 1965 година. През 2002-2003 година имаше огнища на ТОРС – зараза, която също е част от семейството на коронавирусите, пише „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.