Мегзит сплотил принц Уилям и Кейт Мидълтън (Херцозите на Кеймбридж вече показват близост на публични места)

Мегзит сплотил принц Уилям и Кейт Мидълтън (Херцозите на Кеймбридж вече показват близост на публични места)
5 (100%) 1 vote

Принц Уилям и Кейт Мидълтън все по-близки след оттеглянето на Меган Маркъл и принц Хари

Принц Уилям и Кейт Мидълтън нямат време за отдих след Мегзит, предадоха от „US Weekly“. Херцозите на Кеймбридж винаги са били сред най-активните членове на кралското семейство. Но откакто принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Канада, графикът на Кейт и Уилям е по-натоварен от всякога.

Анонимен източник заявява пред изданието, че извънредната работа на херцогът и херцогинята на Кеймбридж всъщност ги е сплотила като никога досега. „Човек би предположил, че цялото това напрежение ще натовари брака им, но съвсем не е така. Уилям и Кейт са железен отбор, знаят какво правят, подкрепят се безрезервно и са в пълна хармония в момента. Мегзит наистина ги сплоти“, твърди източникът.

Тези дни херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха благотворителната организация „Royal National Lifeboat Institution“ в Южен Уелс. Съпрузите не се  притесниха да покажат малко страст, като Кейт Мидълтън няколко пъти хвана принца за ръката по време на визитата им. Той от своя страна напълно гальовно й отвърна с нежни докосвания по гърба.

Това със сигурност контрастира с по-стриктните им изяви от миналото, когато не си позволяваха подобни действия. Според експертите по езика на тялото тези попитвания от страна на принц Уилям и Кейт означават, че те са взели съзнателно решение да се поотпуснат в публичното пространство и да покажат на света колко са сплотени, предават от standartnews.com.

Подобни прояви на нежност един към друг неведнъж са проявявали и Меган и Хари в публичните си ангажименти към кралското семейство, въпреки че те са забранени по протокол. Херцогът и херцогинята на Съсекс обаче не се вълнуваха много от това, че нарушават правилата и го правеха често, докато бяха част от кралското семейство.

Мегзит сплотил още повече принц Уилям и Кейт Мидълтън сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Мегзит сплотил още повече принц Уилям и Кейт Мидълтън сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Сега те се оттеглиха от кралските си задължения. Херцозите също така се отказаха от привилегиите, които имаха, като старши членове на кралското семейство. Засега Меган и Хари се установиха с Канада заедно с малкия си син Арчи. Там те се надяват да живеят много по-спокойно, отколкото във Великобритания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар