Галена направи интересно разкритие за себе си

Галена направи интересно разкритие за себе си
5 (100%) 1 vote

По време на една от последните си медийни изяви Галена направи интересно разкритие за себе си

Галена разкри неизвестен факт за себе си. Тя сподели по време на една от последните си медийни изяви, че е кръстена на баба си. Звездата на „Пайнер” поясни, че в семейството й винаги е била спазвана традицията децата да носят имената на бабите и дядовците си. В малкото градче Смядово спазването на тази традиция било неизбежно.

Майката на Галена също спазила традицията. Но все пак решила да не я кръщава Гина, а да използва единствено първата буква от името на баба й. Към днешна дата певицата е благодарна на майка си за нейната съобразителност.

Но родителката й все пак имала колебания, тъй като Галена е родена на 21 май – деня, в който почитаме Св. Св. Константин и Елена.

Едва на 14 години пайнерката заживява сама в Шумен, за да изучава народно пеене в музикалното училище. Тя е категорична, че това й е помогнало да се изгради като личност и да се справя с лекота с трудностите, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

От малка тя е самостоятелна, организирана и дисциплинирана, което е и част от тайната на успеха й.

Тя е категорична, че тази самостоятелност липсва на днешните деца. Прекаленото обгрижване ги разглезва и ги прави слаби, убедена е Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар