Ето защо Слави Трифонов продава мезонета си (Снимки)

Ето защо Слави Трифонов продава мезонета си (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов обяви за продажба луксозния си мезонет

Слави Трифонов продава луксозния си мезонет. В основата на решението му за продажба на тузарския имот стоят финансови проблеми. Липсата на рекламодатели и космическите разходи покрай телевизия „7/8“ са причината Дългия да обяви дома си за продан.

Мезонетът на Дългия се намира в непосредствена близост до кръстовището на бул. „Гоце Делчев” и бул. „България”. Луксозната сграда е въведена в експлоатация преди 12 години. На първия етаж в нея е разположен популярният турски ресторант „Джанъм”.

Просторният мезонет е изключително слънчев, но завесите в него винаги са спуснати заради проблемите на собственика му със светлината.

Апартаментът на Слави Трифонов се намира на последния етаж и разполага с видеонаблюдение и денонощна охрана. Вътрешният асансьор, който води директно до него, е една от екстрите му.

Жилището разполага с две спални, всяка от които има собствена баня, тоалетна. Джакузито и дрешниците са сред останалите екстри.

Мезонетът, който е обявен за продан за 1 840 000 евро, върви в комплект със прислугата, оборудването със СОТ. Трите паркоместа към него не са включени в цената, пише Хот арена.

От снимките става ясно, че жилището е все още обитаемо. Доказателство за това са средствата за лична хигиена в банята, както и големият стол под душа. Слави Трифонов го използва, докато се къпе, тъй като не може да стои дълго време прав заради ставни проблеми.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар