Джулиана Гани с приказно парти за сина си (Вижте как го кръсти + снимки)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Илиян Найденов спретнаха парти погача за сина си

Джулиана Гани и Илиян Найденов спретнаха парти погача за сина си. С парти, вдъхновено от детското филмче „Флинстоун“ и двадесет орисници, гордата майка отбеляза раждането на сина си, чието име вече е ясно.

В акта за раждане синът на Джулиана и Илия е записан като Давид. Припомняме, че дълго време Джули и нейният любим пазеха в тайна името на своя син. Единственото, което разкриха е, че той носи името на светец с буквата „Д“. Последваха множество предположения от техните фенове и последователи в социалната мрежа, сред които Дейвид, Денис и прочие.

Сега вече тайната падна, а буквичката „Д“ която Джулиана и Илиян изписваха навсякъде, вече има своето продължение. Ритуалът с правенето на погача щастливата майка спретна в дома си в родния Пловдив. Това стана ясно от профилите на на родителите на малкия принц, които публикуваха няколко цветни снимки от събитието, пише trafficnews.bg.

В своите постове Джулиана споделя, че специалният ден е минал много забавно, щуро и красиво. Цветовете на тематичната украса са подбрани в оранжево, зелено и жълто, а анимационните герои Дино и Бам-Бам присъстват на тортата и останалите сладки изкушения.

Един от задължителните обичай след раждането на бебе е да му се направи пита, което се случва на 40-тия ден след появата му на бял свят. Традицията повелява на този ритуал да присъстват само жени, при това най-близките от семейството и майката. Мъжете им не бива да ги придружават, а мъжете от семейството трябва да излязат от къщата, докато се изпълнява традицията.

Джулиана Гани с приказно парти за сина си сн. Инстаграм

Джулиана Гани с приказно парти за сина си сн. Инстаграм

Именно поради тази причина, половинката на Джулиана – Илиян Найденов не пропусна да се пошегува и да отправи своите своите пожелания към сина си. „Вчера малкият принц имаше погача! Чух, че било много яко, но не видях, защото ме изгониха! Имал си 20 орисници, подаръци, ритуали… Ние пък с мъжката гилдия пихме кафе от машината на кръстовището! Беше яко! И студено! Да е жив и здрав на татко принца и дай Боже всеки толкова обича да получава“, пише фитнес инструкторът.

Парти

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар