Дженифър Анистън и Анджелина Джоли в нова война! (още разкрития)

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли в нова война! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли отново изправени една срещу друга!

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли никога не са били приятелки. Причините са очевидни. Ето че се налага двете отново да застанат една срещу друга, съперничейки си за определено внимание. И това не е на бившия им съпруг Брад Пит.

Дженифър Анистън

Актрисите Дженифър Анистън и Анджелина Джоли отново си съперничат

Оказва се, че двете актриси искат да се сприятелят с херцогинята на Съсекс, която е и тяхна бивша колежка – Меган Маркъл. Според източник, близък до звездите, Анистън и Джоли се готвят да се срещнат с Меган и Хари, докато те са в Лос Анджелис.

„И Джен, и Анджи искат да прекарат време с Меган и Хари, когато те са в Лос Анджелис. Това означава, че фактически те отново са конкурентки. Те искат да се отстранят една друга.

Холивуд иска да е приятел с херцозите и така не е удивително, че Джен и Анджи искат да направят това преди всички останали“, разказва източникът пред „Heat World“.

За плановете на принц Хари и Меган Маркъл да стигнат до Лос Анджелис стана ясно преди седмица. Съпрузите вече търсят дом и замислят всички подробности за безопасността, която за тях е на първо място.

Съседите на херцозите в Канада ги защитават, но как ще постъпят жителите на Лос Анджелис, е сложно да се предвиди, отбелязва още изданието.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар