Антония Петрова заложи мезонета от Бередин заради настоящия си съпруг! (виж тук)

Антония Петрова заложи мезонета от Бередин заради настоящия си съпруг! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова заложи мезонета от Бередин заради новия си съпруг!

С кредит за близо 900 бона се е обзавела бившата Мис България Антония Петрова. В случая заемът не е, защото Тоца го е закъсала, а от добро сърце. Целта на операцията е да подпомогне бизнеса на настоящия си съпруг Ивайло Батинков.

Антония Петрова

Антония Петрова заложи мезонета от Александър Бередин

В името на любовта миската прави и друга солидна саможертва. За да гарантира парите, миската е заложила шикозния си мезонет в София, подарен й от руския олигарх Александър Бередин след развода. Финансово-любовната бизнес история започва миналата година.

Малко след като роди момче на Батинков, Тоца се впуска смело и в бизнеса. Срещу 67 хиляди лева миската купува половинта акции от софийската медицинска лаборатория. Макар и с модерна техника и множество клиенти, дружеството на Петрова има натрупани загуби и задължения над един милион.

Малко след сделката пернишката миска залага купеното дружество. Повод е сключен заем от фирматаза търговия с лекарства на настоящия й съпруг Ивайло Батинков. Самият заем е на стойност 443 162 евро.

Макар бизнесът му да върви, кредиторите настояват за допълнително обезпечения, които да им гарантират, че Батинков ще им върне парите. Така медицинската лаборатория на Тоца заедно с притежаваната техника също е присъединена към длъжниците.

Отделно Петрова се съгласява да ипотекира и мезонета си в елитен столичен квартал. Според договора Батинков трябва да върне парите до 2021 година. Месечната вноска е между 13 и 15 хиляди лева, с изключение на юни тази година, когато се дължат 145 491 лева.

Според условията, в случай, че мъжът на миската не плаща, на търг може да бъде извадена медицинската лаборатория и жилището. Самият мезонет е с площ 158 кв метра и според брокери стойността му е поне 300 хиляди евро.

Той остана собственост на Антония след раздялата й с Бередин. Освен него, Тоца получи и три апартамента в Созопол. Според слуховете, Бередин й е оставил и около 5 милиона лева. В замяна тя се съгласила да забрави миналите си обвинения към него за насилие и пиянски скандали.

Петрова поема ангажимент и да не разкрива бизнес тайни на олигарха, пише вестник България днес. Въпреки, че ужа са се споразумели, той не пропусна за последно да я клъвне във Фейсбук:

„Искам да напомня на моята любима колко е кратък пътят от Малдивите и Лос Анджелис до Лещен и Ковачевци“, заяде се той.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар