Бомба: Миро от Каризма призна, че е бил влюбен във Венета Райкова!

Бомба: Миро от Каризма призна, че е бил влюбен във Венета Райкова!
5 (100%) 1 vote

Миро от Каризма бил влюбен във Венета Райкова!

Венета Райкова получи неочаквано обяснение в любов в ефира на предаването „Папараци”, което води в ефира на Би Ти Ви. При това не от кой да е, а от певецът Миро, тийнейджърския блян на хиляди момичета. Още от времето, в което с Галка жънеха успехи като дует „Каризма”.

Миро

Чаровният певец Миро бил влюбен във Венета Райкова

Хитовият изпълнител имал увлечение към водещата, която тези дни издаде поредната си книга, в зората на нейната кариера. Тогава Венета бе сред репортерите в предаването „Частен случай”по БНТ.

„Чаках с нетърпение да започне предаването. Ти беше моята любимка. Живеех за онзи момент. Не знаех, че ти си онова, същото момиче”, призна Миро и озадачи водещата.

Блондинката като че ли в първо допусна, че е шега, но певецът продължи с откровенията. По-късно, когато Венета се изрусила и продължила да се изявява пред камера, но вече в други предавания, той я срещал често, но не я разпознавал.

Дълго време нямал представа, че е същото момиче, заради което следял предаването по БНТ. Всеки път, когато я видел, имало „едно щрак, едно вълнение”.

„Бях влюбен в теб”, завърши Миро, при което блондинката загуби дар слово за момент, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар