Дженифър Лопес и Алекс Родригес си казват "Да" през лятото!

Малко хора могат да се похвалят, че са в добри отношения с бившите си половинки. По неписано правило, когато краят на една връзка настъпи, двете страни предпочитат да прекъснат всякакъв контакт и да оставят миналото зад гърба си, без да се обръщат назад. [caption id="attachment_618686" align="aligncenter" width="223"]Дженифър Лопес Дженифър Лопес ще става булка през лятото[/caption] Не такъв обаче е случаят на Дженифър Лопес и Алекс Родригес, които не само се разбират с някогашните си партньори, но дори мислят да ги поканят на предстоящата им сватба.

След всички наградни церемонии, на които присъства от началото на годината. И грандиозното шоу, което изнесе съвместно с Шакира през полувремето на първенството по американски футбол "Superbowl", сега латино дивата има достатъчно време да се концентрира върху организацията на големия ден, в който официално ще се врече в любов на бейзболиста.

А той наближава, пише Dir.bg. "Дженифър и Алекс планират да се венчаят през лятото и вече нямат търпение да го сторят. Те се обичат, неразделни са и правят всичко заедно - практически вече са женени, но се вълнуват от факта, че ще узаконят връзката си. Нещо повече, ще поканят бившите си", издава източник на "Entertainment Tonight". Лопес има деца-близнаци от певеца Марк Антъни - 11-годишните Макс и Ема. Двамата изпълнители се ожениха през 2004 г. и финализираха развода си десетилетие по-късно, през 2014 г. От 2002 г. до 2008 г. Родригес беше женен за Синтия Скъртис. Те са родители на Наташа (15 г.) и Ела (11 г). Момичетата прекарват много време с баща си и настоящата му годеница, като редовно се появяват на снимките в официалните профили на Дженифър и Алекс в социалната мрежа. Все още няма повече подробности за сватбата, но източникът на американската медия споменава, че няма да бъде пищно събитие, както очакват всички. "Сватбата ще бъде великолепна, но няма да бъде огромна. Двойката иска това да е забавно тържество - почит на любовта им един към друг, в обкръжението на техните семейства и най-близки приятели. И четирите им деца ще имат важна роля в церемонията", допълва той.