Златка Райкова не може да се отърве от целулита! (виж тук)

Гласувайте за статията

Златка Райкова се бори с целулита след раждането!

Златка Райкова роди сина си Благой Георгиев – младши преди 4 месеца, но още не може напълно да възстанови предишната си форма.

Златка Райкова

Златка Райкова се бори с целулита след раждането

Младата майка е свалила повечето излишни килограми, ала не успявала да се пребори с целулита, който не й давал мира.

Плеймейтката хукнала по модерни процедури. И тренирала 5 пъти в седмицата, за да се отърве от досадната портокалова кожа. Засега резултатите били минимални, но блондинката упорствала и не се отказвала лесно.

Тя се заканила, че до лятото ще извае перфектна фигура, за да не се притеснява да се съблeче по бански на плажа, пише вестник Уикенд.

Наскоро пък стана ясно, че Злати едва ли е на върха на щастието от последните новини. А именно, че жената, родила най-много деца на футболиста Благой Георгиев – Христина Витанова, и бившата му съпруга Есмер Омерова, са станали първи приятелки.

Оказва се, че след годежа на Джизъса със Златка Райкова двете му бивши жени са влезли в общ съюз, макар преди това да не се понасяха.

Витанова и Омерова не само се следят в Инстаграм и мило коментират снимките си. Но и няколко пъти си ходели на гости. Децата на бившата гимнастичка Йоана и Давид обожавали малкото си братче Елай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар