Митко Павлов: Поканиха ме да работя при Гала… Абсурд! (още разкрития)

Митко Павлов: Поканиха ме да работя при Гала… Абсурд! (още разкрития)
5 (100%) 2 votes

Митко Павлов не иска да работи при Гала!

Митко Павлов отказа да води рубрика в предаването „На кафе”. Известният радио и телевизионен водещ отхвърли офертата, защото я сметна за несъстоятелна.

Митко Павлов

Митко Павлов не иска и да чува за работа при Гала

„През декември ме потърсиха от Нова. Така и не разбрах, за какво точно им трябвам – май трябваше просто да се въртя около Гала. Казах „не”, защото ангажиментът ми се стори абсурден.

Не е за мен този ефир. В последните години са ме искали и от други телевизии, но и техните предложения ми се сториха несериозни. Просто не ми се занимава с глупости”, сподели Митко пред „Уикенд”.

И допълни, че синът му Никола вече е на 3 години и 8 месеца, а още не ходи на детска градина. В държавните забавачници нямало места за хлапето.

Така и не успели да го запишат на градина, защото нямало места и се наложило съседка да се грижи за него през деня.

„Никола е на 3 г. и половина и го гледа комшийката. Близо до нас има частна забавачница, но и на мен, и на приятелката ми условията там не ни харесаха.

Сутрин водим детето в дома на съседката, а следобед си го вземаме. Освен нашето чедо, дамата обгрижва внуците си и още едно хлапе”, сподели звездата на предаванията „Форт Боаяр”, „10-те най”, „Комисията” и „Мармалад”, предават от вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар