Антон Хекимян окончателно спря алкохола: Ето какво разкри!

Гласувайте за статията

Антон Хекимян остави алкохола окончателно!

Водещият на предаването „Тази сутрин” Антон Хекимян е отказал напълно спиртните напитки, разкриха изненадващо негови близки.

Антон Хекимян

Водещият Антон Хекимян спря алкохола окончателно

Журналистът на Би Ти Ви никога не е прекалявал с алкохола, но доскоро имал навика да обръща по 2-3 чаши вино всяка вечер за отпускане и прогонване на напрежението.

Впоследствие обаче установил, че не му се отразяват добре – сутрин едва ставал за работа, чувствал се уморен и недоспал.

Хекимян взел решение да спре алкохола и да направи прочистване на организма си, а това включвало и ограничения в хранителния режим. Той наблягал на плодовете и зеленчуците, а тежките и мазни ястия избягвал.

„Трябва да полагаме грижи за здравето си навреме, а не чак когато се появяват болежки”, обяснявал водещият пред колеги, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че бившата голяма любов на Хекимян – репортерката Василена Гръбчева не само си намери друг мъж, но и преди около месец стана майка за първи път.

Бебето е момиченце, което носи името Анастасия. Тежи 3,170 кг и е високо 51 сантиметра.

Знаем, че през 2017-та година Василена забременя от Хекимян, но загуби бебето след спонтанен аборт. После се раздели с водещия. Малко  след това се събра с доктор Асен Цеков, в когото е лудо влюбена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар