Не е за вярване! Николаос Цитиридис в афера с… (ФОТО)

Не е за вярване! Николаос Цитиридис в афера с… (ФОТО)
4 (80%) 1 vote

Тя е доста по-голяма от него

Николаос Цитиридис се оказа сериозен разбивач на женски сърца.

В последно време наследникът на стола на Слави Трифонов, се радва на доста широка популярност сред нежния пол.

Сред върлите му почитателки се оказа и Добрина Чешмеджиева от БНТ. В коридорите на телевизията-майка се носи доста гореща клюка. Тя гласи, че между водещата на „Референдум“ и колегата й прехвърчали искри и отношенията им били повече от топли.

Николаос Цитиридис

Тя е доста по-голяма от него

Слухът се потвърждава и от общите им снимки в социалните мрежи. Пред тях не остават равнодушни нито колегите, нито приятелите им. „Приказни сте“ и „Много сте сладки“, са само част от милите коментари.
Сред аверите им е и дъщерята на бившия генерален директор на БНТ – Коко Каменаров и Радина Червенова – София Каменарова.

Очевидно тя също е запозната с тайната афера. Любопитна подробност е, че Николаос Цитиридис и Добрина Чешмеджиева имат 20 години разлика в нейна полза. Докато новоизлюпеният тв водещ е само на 26 г., Чешмеджиева вече чука на вратата на петдесетака.

За водещата се знае, че наскоро е претърпяла любовно разочарование. Тя се е разделила с италианския си годеник, който владееше сърцето й в продължение на години. Що се отнася до любовната биография на Николаос, не е известно дали е имал отношения и с други популярни дами от тв бранша.

Преди да обере овациите с появата си по Би Ти Ви, Николаос Цитиридис нашумя със своето стендъп комедийно шоу. Преди това пък се занимавал активно с журналистика. Дори е носител на наградата „Валя Крушкина“.

Специфичното му име идва от гръцкия му произход. Той е роден в Атина. Семейството му се преселва в България, когато е едва 5-годишен. Първоначалната идея на ръководството на Би Ти Ви била да го покани за сценарист на новото вечерно шоу. След проведения кастинг за водещ, на който се явили Орлин Павлов и Ники Илиев, решили да поверят позицията на младия грък, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар