Деян Донков причини нещо ужасно на Радина Кърджилова

Гласувайте за статията

Очевидци разкриват, че семейните „постановки“, са ежедневие

Актьорът Деян Донков причини нещо ужасно на половинката си Радина Кърджилова.

Очевидци разкриват, че Деян Донков я е унизил публично. Двойката е била засечена в магазин, в който била обявена разпродажба на дрехи.

По всичко личи, че любовта помежду им е на приливи и отливи. Родителството далеч не е успяло да смири буйните им характери и те не се свенят да си разменят „любезности“ на публични места.

Деян Донков

Очевидци разкриват, че семейните „постановки“, са ежедневие

На грозен семеен скандал между двамата актьори станаха свидетели клиентите на известен столичен бутик за дрехи на бул. „Витоша“. Нервният Деян Донков се бил застраховал от любопитството на феновете с каскет и тъмни очила. Въпреки това, той не останал незабелязан, след като рязко повишил тон на любимата си жена.

Оказва се, че Деян Донков, който неведнъж е споделял, че има афинитет към модата, не дава право на глас на половинката си. Особено, когато става дума за пазаруване.

Радина си набеляза няколко тоалета с намаление, сред които и пуловер за подарък. Актьорът обаче заповеднически й казал да остави всички закачалки, които е награбила. Попарената Кърджилова първоначално не се подчинила на волята на мъжа си. След като той демонстративно я зарязал на първия етаж на магазина, тя го последва като пале. Скандалът обаче не спрял дотук и се преместил и на втория етаж в секцията с мъжка мода в магазина.

Там двамата актьори продължили да си разменят гневни погледи, нацупени физиономии и грозни думи. Деян Донков с нервни жестове показвал на вече почти просълзената Радина да мълчи, къде да стои и какво да му подава да мери.

Очевидно актьорското семейство има лошия навик да спретва безплатни „постановки“ за софиянци ежедневно. Служителите на търговските обекти в района на дома им признават, че често им се случва да бъдат арбитри в караниците им. Макар двамата да били невъздържано груби един към друг, се отнасяли възпитано и любезно с непознатите хора, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар