Принц Хари проговори за болестта си

Гласувайте за статията

Той посочи, че е длъжен да защити семейството си

Принц Хари най-накрая проговори пред широката общественост за болестта, която го измъчва.

Той говори и за напускането на британската кралска фамилия и сподели, че се е наложило да посещава и психиатър.

принц Хари

Той посочи, че е длъжен да защити семейството си

„Хари говори за психичното си здраве и за това как е ходил на терапия през последните няколко години. Целта на посещенията при специалист, е била да се опита да преодолее травмата от загубата на майка си, пише „Индипендънт“.

„Хари също призна, че за него и Меган Маркъл, е много трудно след напускането на Кралския дворец. Той обаче бе категоричен, че не съжалява за решението им да се оттеглят. Основната цел на това оттегляне, е да защитят семейството си.

Принц Хари заяви: „Аз не искам Меган и синът ни Арчи да преминат през това, през което минах аз като малък. Решението, което взех за жена си и детето ни да се оттеглим, не беше нещо леко за мен. Трябваха ни месеци разговори и след толкова години предизвикателства знам, че не винаги съм се оправял. Този път обаче нямах друга възможност“.

Миналия месец Меган Маркъл подписа договор с Дисни в замяна на дарение за благотворителна организация. След като се оттеглиха от кралските си задължения, двойката напуснаха Великобритания с бебето Арчи. Те се преместиха в имение на стойност 11 милиона лири на остров Ванкувър, Канада.

По-рано тази седмица беше разкрито, че са засилили сигурността в новия си дом с камери за видеонаблюдение и стабилна бариера. Британските данъкоплатци все още финансират защитата на двойката, докато живеят в Канада, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар