Снахата на Васил Божков изчезна мистериозно. Какво се случва?

Снахата на Васил Божков изчезна мистериозно. Какво се случва?
3.5 (70%) 2 votes

Тя не е активна и в профилите си в двете най-големи социални мрежи

Снахата на Васил Божков изчезна мистериозно и накара мнозина да се запитат какво се случва.

Запознати издават, че снахата на Васил Божков – Ива Софиянска, се е покрила веднага след ареста му в Дубай.

Прави впечатление, че в профилите й в двете най-големи социални мрежи – Фейсбук и Инстаграм, съпругата на Антон Божков и дъщеря на Стефан Софиянски не е активна точно от датата, на която полицията и спецпрокуратурата щурмуваха офисите на „Национална лотария“, „Нове холдинг“ и бившата резиденция на Тато на Витоша.

Васил Божков

Снахата на Васил Божков не е активна в социалните мрежи от времето на ареста му

Всички те, са собственост на сдобилия се впоследствие със 7 обвинения свекър на Ива Софиянска-Божкова – Васил Божков, сочи проверка на ПИК.
Последните публикации на Софиянска са линкове към интервюто й с Ваня Джаферович за рубриката, която води в Нова телевизия, и няколко снимки на Батман.

Не обаче онзи от комиксите, а на френски булдог, който очевидно е новият домашен любимец на Божкови. Факт е, че снахата на хазартния бос е представила за пръв път кучето на Инстаграм аудиторията си на 24 януари.

През миналия уикенд Софиянска не се появи по Нова тв, за да анонсира госта си в нейната рубрика в предаването „Събуди се“. Интервюто на Ива с половинката на Тото от „СкандаУ“ – танцьорката Кристин Петринска, беше излъчено на запис.

От телевизията коментираха, че въпреки отсъствието й от социалните мрежи Ива Софиянска продължава да изпълнява задълженията си към медията и се подготвя за Нощта на Оскарите. Малко преди полунощ на 9 февруари заедно с Мариян Станков–Мон Дьо, тя трябва да води специално студио, посветено на най-голямото кино събитие на годината в световен мащаб.

Припомняме, че Васил Божков е обвинен за принуда, изнудване, опит за подкуп на длъжностно лице, подбудителство, ръководене на организирана престъпна група и пр. Главният прокурор Иван Гешев вече съобщи, че има официално потвърждение от Обединени арабски емирства за ареста на хазартния бос, като предстои екстрадиция, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар