Ненчо Балабанов се озова в центъра на любовен триъгълник

Гласувайте за статията

Изглежда всичко тепърва ще се заплита

Актьорът Ненчо Балабанов, чиято кариера тръгна покрай имитациите на премиера Бойко Борисов, се озова в центъра на любовен триъгълник.

Оказва се, че Ненчо Балабанов има цяла армия от обожателки. От няколко години обаче, той така и не успява да завъди сериозна връзка. И на фона на всичко това, изведнъж актьорът се озовава в любовен триъгълник.

Ненчо Балабанов

Изглежда всичко тепърва ще се заплита

Истината е, че водещият на „Господари на уеба“, е главно действащо лице в новия сериал „Ол Инклузив“. Той ще тръгне в ефира на Нова тв в края на месеца.

Сериалът разказва за две семейства, тръгнали на мечтаната почивка на нашето море. Тя обаче бързо се превръща от прекрасна ваканция в мрачен кошмар. В ролите на двете семейни двойки влизат Елена Атанасова, Ненчо Балабанов, Любен Кънев и София Маринкова.
Балабанов е в ролята на съпруг с 20-годишен брак, който обаче е упорито преследван от млада и много сексапилна любовница.

„Сериалът е много забавен, но както и в живота, невинаги всичко е само низ от щастливи моменти. Има препятствия, които могат да ни направят по-силни, ако се справим с тях. Нашите герои се изправят и срещу предизвикателства, но хубавото е, когато има положително разрешение в края на ситуацията. Обещаваме на зрителите много любов през целия сезон и страхотно забавление!“, сподели продуцентът Краси Ванков, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар