Доведеният син на Емилия й изпрати знак от Отвъдното

Гласувайте за статията

Камелия е категорична, че Феди се е върнал у дома

Фолк певицата Емилия разказа разтърсваща история, в която става ясно, че доведеният й син Феди Башур, й е изпратил знак от Отвъдното.

Припомняме, че синът на половинката й Жорж Башур – Феди Башур, изгуби живота си през май 2018 година при адска катастрофа на АМ „Тракия“. Оказва се обаче, че покойниците и в частност доведеният син на Емилия, контактуват с живите.

Емилия

Камелия е категорична, че Феди се е върнал у дома

От историята, която певицата разказа, със сигурност ще ви настръхнат косите.
Емилия споделя, че преди известно време съпругът й решил да изпълни горещите молби на Мира и Иван – децата на певицата от Коко Динев.

Те много силно искали родителите им да им купят кучета. В зоомагазина избрали едно кутре – джак ръсел териер за Иван и друго за сестра му. Джак ръселът имал сестричка, която първоначално семейството на Емилия не пожелало.

Кученцето обаче така пленило сърцето на певицата, че тя помолила мъжа си да купят и него, и така фамилията се прибрала с три кучета у дома, пише „Хотнюз“.

Когато проверили паспортите им, станало ясно, че двата териера са родени на една и съща дата с Феди, разказа развълнуваната изпълнителка.

Семейството останало стъписано от съвпадението, а Емилия веднага споделила случката с приятелката си Камелия.
„Значи все пак Феди се е върнал у дома“, отсякла тя, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар