Луиза Григорова държи на естествения външен вид

Луиза Григорова обяви война на грима в ежедневието. Актрисата, чийто професионален път тръгва от модната сцена, много държи да изглежда естествено, когато не е на работа. Тя се тревожи от тенденциите младите момичета да ходят "маскирани" с пластове макиаж, като на всичкото отгоре използват филтри и програми за разкрасяване, когато се снимат. Луиза ги призовава да спрат да крият истинската си външност и да обичат себе си такива, каквито са в действителност. "Аз съм ценител на естествената красота и мисля, че момичетата, които се правят на "перфектни" с гримове, прически и фотошоп (без специален случай, а просто, за да се снимат в Инстаграм), развалят представата на младите за красиво и малко по малко тяхното крайно изкуствено се превръща в "красивото"... Но то не е!

Призив

Призовавам младите момичета да не се впечатляват от това налагане на изкуственото и да бъдат себе си, такива, каквито са! Красотата е в очите, в мислите, в усмивката и ви гарантирам, че сте най-прелестно точно такива, каквито сте!", написа звездата в своите страници в социалните мрежи, пише "Уикенд". [caption id="attachment_618501" align="aligncenter" width="300"]Луиза Григорова се обяви против носенето на грим в ежедневието сн. Инстаграм Луиза Григорова се обяви против носенето на грим в ежедневието сн. Инстаграм[/caption] Тя все пак не отрече, че за "партита, събития и специални случаи" не е излишно да се ползва грим, но в малки количества, а не като маска, скриваща истинското лице на момичето, което го носи. И показа своя снимка без грим - така, както изглежда в ежедневието си.

 
View this post on Instagram
 

Напоследък често се говори да си правим повече снимки без грим и без филтри. Повечето от моите снимки са точно такива. Тази също. Аз съм ценител на естествената красота и мисля, че момичетата, които се правят на “перфектни” с гримове, прически и фотошоп (без специален случай, а просто, за да се снимат в Инстаграм) развалят представата на младите за красиво и малко по малко тяхното крайно изкуствено се превръща в “красивото”...НО ТО НЕ Е! Призовавам младите момичета да не се впечатляват от това налагане на изкуственото и да бъдат себе си такива, каквото са! Красотата е в очите, в мислите, в усмивката и ви гарантирам, че сте най-прелестни точно такива, каквито сте! Разбира се има партита, събития и специални случаи, където малко грим не е излишен, но в ежедневието - бъдете себе си и се обичайте! ❤️?? #youarebeautiful #nomakeup #nofilter #natural #beyourself #loveyourself

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on