Бойко Борисов за изчезналите под връх Ботев баща и син: Държавата е готова да осигури допълнителна помощ за намирането им!

Гласувайте за статията

Бойко Борисов е готов да помогне с каквото може, за да успеят Атанас и Адриан да се завърнат у дома невредими!

Вече няколко дни продължава издирването на Атанас Пенчев и сина му Адриан. Те изчезнаха безследно под връх Ботев и оттогава всички опити за връзка с тях са неуспешни.

Бойко Борисов

Бойко Борисов готов да помогне за намирането на Атанас и Адриан

Близките им обаче се надяват, че двамата още са живи и просто не могат да се свържат с никого, тъй като батериите на мобилните им телефони са паднали.

„Все още не сме загубили надежда, че са живи, че са намерили подслон в някой от заслоните, че просто няма обхват и затова все още не са намерени“, това каза вуйчото на 17-годишния, цитиран от „Телеграф“.

Междувременно стана ясно, че премиерът Бойко Борисов е готов да помогне за разрешаването на случая. Той обяви, че държавата има готовност да включи служители от 61-ва стрямска механизирана бригада.

Знае се, че Атанас и Адриан са престояли няколко часа в заслона при връх Ботев, откъдето са тръгнали да слизат към подножието на планината към 8:30 часа сутринта. Заедно с тях са били още двама младежи от Стара Загора. Според хижаря Георги Стойков, Атанас и Адриан не са били облечени и екипирани достатъчно добре за сезона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар