Славена Вътова става певица? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Славена Вътова се навърта около съдиите в „Гласът на България“

Славена Вътова явно иска да огрее навсякъде – и там, където може да изглежда на ниво, и там където въобще не й е мястото. След като се намърда във всички възможни шоу програми в родния ефир, бившата мис е започнала да се увърта около единственото предаване, където все още не е успяла да пробие. Това е „Гласът на България“.

Преди дни Владимир Ампов-Графа показа снимка със Славена Вътова и певицата Михаела Филева, от задния план на която личи, че е правена в телевизионно студио. Певецът озаглави кадъра „Опасен чар“. А феновете му се втурнаха да предполагат какво може да се крие зад странната конфигурация от двама съдии в „Гласът на България“ и една дългокрака красавица, която участва във всякакви предавания.

Песен

Най-ужасяващата версия бе, че Графа и Михаела Филева може да са решили да правят песен, в която да припява и Славена Вътова. Според тази версия „Опасен чар“ може да е името на въпросната песен, пише „Уикенд“.

„Славена Вътова и певица ли мисли да става?“, недоумяват меломаните. Вечно усмихнатата шуменка до момента се е пробвала като телевизионна коментаторка в риалитита, асистентка на водещия, водеща, изпълнявала е малки роли в скечове, опитвайки се да се прави на актриса, зрителите още помнят и опитите й да изглежда сериозно като част от журито в „България търси талант“.

Танци

На старта на това предаване дори се опита да танцува балет, за да покаже, че има поне малко талант в това красиво същество. Но досега не се бе опитвала да пее. Единствената й изява в областта на музиката е скечът в първия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. В него Славена ужаси слуха на зрителите с изпълнение на „О, соле мио“. Това обаче бе лесно за прощаване, тъй като фалшивото пеене бе замислено от сценаристите.

Славена Вътова става певица? сн. Инстаграм

Славена Вътова става певица? сн. Инстаграм

Какво ще стане, ако миската се пробва с истинска песен, особено в компанията на Графа и гласовитата Михаела Филева? Едва ли има български зрител, който иска да разбере отговора на този въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар