Анджелина Джоли крие тъмната си страна (Вижте истинското лице на звездата)

Анджелина Джоли крие тъмната си страна (Вижте истинското лице на звездата)
2 (40%) 1 vote

Актрисата е с труден характер и много малко хора я обичат

Анджелина Джоли на пръв поглед изглежда перфектно във всяко едно отношение. Но всъщност тя показва добрата си страна, а тъмната крие.

Според медиите актрисата не е наред с психиката . Тя непрекъснато изпада в депресии. Много хора си задават въпроса защо една толкова известна личност не е безупречна?

Снимка: Инстаграм

Според изданието sm-newz.ru за това има няколко причини. Джоли е прекалено амбициозна жена и на всяка цена си проправя път. Тя винаги иска да контролира всичко. За нея говорят, че следи всяка новина за себе си защото единствено тя трябва да решава каква информация или снимка ще попаднат в полезрението на обществеността.

Актрисата има странно минало. А сега си е създала образ на мила жена, фокусирана само върху семейството си. Под този образ на Анджи се крие друг, с прекалено самонадеян характер, който й дава огромна сила и тя се мисли за най-влиятелната дама на Холивуд.

Въпреки това режисьорите отбягват да работят с нея заради сложния й характер.

На Джоли й липсва талант какъвто има Брад Пит, предват от politeka.net. Най-добрите й роли са в биографични филми, свързани с предишния й живот.

Тя не е толкова успешна, колкото бившия си съпруг. На който на няколко пъти се опита да съсипе репутацията, за да изглежда по успяла от него.Не случайно когато разбра, че е награден бе много нещастна.

Брад се оказа много по мъдър от нея след като се разделиха. Той не взе да се оправдава, нито пък да прехвърля вината на нея.

Иначе трябва да припомним за появилите се слухове, че тя нарочно го съблазнила, като на една от сцените по време на снимките на филма „Мистър и Мисис Смит” се появила без бельо.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Анджелина Джоли крие тъмната си страна (Вижте истинското лице на звездата)”

  1. фалшиви новини

    февр. 09. 2020

    Ако не е толкова талантлива колкото вие казвате ,тя никога нямаше да спечели оскар ,три награди златен глобус и още други награди като награда на гилдията на актьорите ,честно като ви чета статиите за нея или някоя друга личност и ми е смешно чак ,толкова неверни неща пишете че няма на къде ,Анджелина си е номер 1 и ще си остане такава ,независимо колко хора я мразят ,никой друг не би изиграл тези роли като Лара Крофт ,Джия ,Злодеида ,Джейн Смит ,Ванеса ,Лиса в луди години за който тя получава първият си оскар ,Сара в да изчезнеш за 60 секунди ,без значения каква е и що е в нея има нещо добро хубаво и истинско което вие никога няма да видите ,защото вие се занимавате с простоти ,докато тя се занимава с по благотворителни неща ,грижи се да осигури бъдещето на децата си ,както и да се бори за праватата на жените ,също така се бори за фалшивите новини който се пишат по адрес на много личности и неверни неща в света ,това което е направила и е постигнала сигурно половината от вас не биха постигнали тези неща ! 😉

Добавете коментар