Галена аха да се казва Гина (Вижте повече за дилемата на родителите й)

Гласувайте за статията

Галена носи името на баба си

Галена за една бройка щяла да се казва Гина, стана ясно последната медийна изява на звездата на „Пайнер“. Изпълнителката на „Мама Ураган“  е кръстена на баба си, а традицията децата да носят имената на възрастни роднини била спазвана. Най-строго било положението в малките населени места, каквото е град Смядово, в който е родена певицата.

Майка й се е съобразила с порядките, но преценила, че Гина не е много подходящо, и „взела“ само първата буква. Галина, както е истинското име на певицата, е доволна от съобразителността на майка си. Учудващо е само, че съвсем не е имало колебание дали да е Елена, тъй като е родена на 21-ви май, когато се почитат св.св. Константин и Елена.

Качества

„Благодарна съм на родителите си за всичко“, сподели Галена, която още на 14 години заживява сама в Шумен, за да изучава народно пеене в музикалното училище. Певицата казва, че това я е изградило като личност и качествата, които е придобила, днес са й от ползва. От малка тя е самостоятелна, организирана и дисциплинирана, което е и част от тайната на успеха й.

„Радвам се, че са ми се доверили и са ме пуснали, защото може би тази самостоятелност липсва на днешните деца. Прекалено ги обгрижваме и забелязвам, че това им пречи“, допълни Галена, пише „Уикенд“.

Тя се явява на конкурса за нови изпълнители на „Пайнер“, когато е на 16 години. Тъй като според регламента се допускали само пълнолетни таланти, Галена излъгала и не дала личната си карта. Когато спечелила, вече нямало как и си признала.Трябвало да изчакат две години преди да започне да записва песни и хукне по участия.

Галена се преместила да учи народно пеене в Димитровград, където е седалището на фирмата. „Да не ме забравят случайно… Училището беше на 20 метра от фирмата“, спомня си днешната звезда. По-любопитното е, че за въпросния конкурс тя кандидатствала със свои записи, реализирани на касетофон в банята. „Защото има ехо“, уточнява Галена през смях.

Колебаела се дали да изпрати фолк хитове, тъй като всички така правели, но учителката й я посъветвала да заложи на народните песни.

Галена се радва на успешна кариера, но признава, че след като родила втория си син, чувствително е намалила темпото. Ходи само на 12 участия в месеца, въпреки че има заявки за още толкова. И все пак работи на пълни обороти по нови песни.

Понякога проектите й се забавят, тъй като невинаги нещата зависят от нея. За нейните разбирания това е забавяне, но новите й песни винаги стигат навреме до почитателите й. „И все пак аз искам да знам до лятото какво ще ми се случи“, смее се Галена.

Подкрепа

Тя е щастлива, че мъжът й Галин я подкрепя във всичко и се радва на успехите й. Не я ограничава и дори се гордее със секси фотосесиите й, тъй като иска жена му да е харесвана. Единствено от време на време се притеснява как големия им син Стефан и неговите връстници в училище приемат някои по-предизвикателни кадри.

Съвсем наскоро бизнесменът получил неочакван отговор. Жена му правила кадър от новата фотосесия на Лили Иванова. Примата на естрадата била доста по-провокативна от нея.

Годишнина

Тази година двамата ще празнуват 13 години заедно. Наслаждават се на любов, както в началото на връзката си, което дължат на съвместни усилия. Галена и Галин винаги се стараят да намират време един за друг. Пътуват и с децата, но понякога имат нужда да се чувстват като гаджета и се отправят на романтично пътешествие.

Галена аха да се казва Гина сн. Инстаграм

Галена аха да се казва Гина сн. Инстаграм

Последно Галена подарила на „Зайе“, както нарича Галин (или „Байо“), специална вечеря в Дубай. Певицата поръчала на любимия си говежди стек, украсен със златна поръска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар