Андреа се изложи (Едва не загуби хонорара си заради фотошоп)

Андреа се изложи (Едва не загуби хонорара си заради фотошоп)
5 (100%) 1 vote

Андреа на косъм от загуба на хонорара си

За пореден път Андреа стана за резил заради фотошоп. Заради изцепките си в мрежата тя едва не остана без хонорара си след изява в Крумовград, споделят пред „Уикенд” очевидци.

Кметът на града Себихан Мехмед поканил блондинката по повод празника на града. Той се спрял на Андреа най-вече заради хонорара й от 1500 лв. Но останал неприятно изненадан.

Той очаквал пред него да се появи русокоса дългокрака красавица. Но в уречения час в мястото на срещата се появила закръглена дама.

Себихан Мехмед заявил, че има среща с Андреа, тъй като се е разбрал с нея да пее в града, а не с неизвестна певица. Той дори показал снимка на телефона си, на която Андреа е стройна и привлекателна.

За очевидците ситуацията била повече от комична, но не и за Андреа. В продължение на половин час кметът на града спорил с Андреа и се опитвал да я убеди, че това не е тя. Но в крайна сметка склонил да я качи на сцената.

Колежки на Андреа са категорични, че това което прави тя, е недопустимо. Те се чудят как изпълнителката приема тази ситуация. Но са категорични, че поведението й е неприемливо и носи негативи единствено за нея, пише Хот нюлс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар