Силвия Кацарова се помири с младия си съпруг (Богаташът се извини с дар за 100 бона)

Силвия Кацарова се помири с младия си съпруг (Богаташът се извини с дар за 100 бона)
1 (20%) 1 vote

Любовната приказка на певицата и Любомир не е свършила, те се събраха

Силвия Кацарова отново се е събрала с много по-младия си съпруг, това издават нейни близки. Певицата и богаташа Любомир Димитров се бяха разделили като се говори, че причина за раздялата били аферите на бизнесмена с жени.

Само, че двойката потвърди, че не са се разделили окончателно и брака им продължава. Скоро по-младият с 10 години Любомир се появи на представянето на биографичната книга на Кацарова. Той гледа събитието, седнал на първи ред. Което бе преди няколко седмици в столична зала.

Снимка: ХотАрена

Според слуховете той поел целия масраф по организацията, която била по-подходяща  като за гала вечер, отколкото литературна сбирка.

По случай празника си Силвия била дарена с още един армаган от сегашния си съпруг. Подарил й баровско Ауди за близо 100 бона.

Певицата коментира, че е много щастлива с Любомир. Който винаги е до нея и много й помага. Интересен е факта, че и първия й съпруг се появи на премиерата на книгата й. Явно, че бившия и настоящия се разбират отлично и нямат нищо против да са заедно. Даже Милчо Кацаров произнесе специално слово накрая.

Музикантът не крие, че след тридесет годишен брак трудно приел развода. Но продължава да е сред най-близките хора на певицата. Пак й помага щом се отнася за музика, тъй като новия й бил бос в нотите, но пък финансирал проектите й.

Всеизвестен факт е, че Любомир Димитров е сред топ богаташите у нас и Силвия Кацарова тъне в разкош, предават от ХотАрена, цитирайки Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар