Ани Цолова проговори за най-тежките си мигове

Гласувайте за статията

Ани Цолова все още страда заради Виктор Николаев

Ани Цолова направи неочаквано разкритие в едно от последните си интервюта. Бившата журналистка сподели какво никога няма да прости. Тя не скри, че е огорчена от своя бивш екранен партньор Виктор Николаев.

Цолова заяви категорично, че дори и да получи предложение за завръщане в ефир, няма да го приеме. Особено след като вече е убедила в това, че не може да разчита на хората, които е приемала за близки.

За нея най-тежък е бил моментът, когато Виктор започнал да се държи резервирано и не я подкрепил след отстраняването й от сутрешния блок, пише Хот арена.

Ани Цолова добави, че реалността е такава.

„Когато си на гребена на вълната, всички са до теб. Но ако имаш нужда от помощ – малцина се отзовават“, коментира с тъга бившата журналистка. Тя не крие, че вече е загубила част от приятелите си, но случилото се е било просто един тест за дружбата им.
Въпреки огорчението, Ани Цолова споделя, че не е изпаднала в депресия. „Вероятно това се дължи на новата ми работа. След напускането на Нова тв, веднага се захванах с нов проект. Просто не ми остана време за депресии“, заяви Ани Цолова, цитирана от „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар