Цветанка Ризова в спор с наследника си

Гласувайте за статията

Цветанка Ризова рядко се вижда със сина си

Въпреки, че прекарва малко време със сина си, това очевидно не пречи на Цветанка Ризова да влиза в спорове с него. Преди дни журналистката бе засечена в един от столичните молове. Тя бе в компанията на наследника си Георги, но никой не разбра, че това е нейния син. Младежът се държеше по-скоро като охрана на телевизионерката.

Той вървеше на метри след нея и постоянно се оглеждаше за натрапници. Майка и син не си размениха и дума. Ризова изглеждаше изнервена и вървеше поне два метра пред сина си.

Дори на ескалатора двамата запазиха дистанция един от друг. Очевидно са имали конфликт, въпреки че се виждат рядко.

Георги живее в чужбина. Той се премести, след като завърши средното си образование. Наследникът на Цветанка Ризова и бизнесмена Анатоли Георгиев завърши Американския колеж в София. В момента той следва в реномирано учебно заведение в Англия, където живее като същински принц.

От споделените от него фотоси в социалните мрежи става ясно, че той често пътува из Европа. Георги е редовен посетител на изискани заведения. Колата, която кара, много от младежите на неговата възраст са виждали единствено на снимка.

Наследникът на Ризова натиска педала на спортно Мазерати. Той получил тузарския автомобил като подарък от баща си заради отличните оценки в университета, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар