Майката на Деси Радева върти две фирми (Вижте коя е тъщата на президента – Снимки)

Гласувайте за статията

Интересът към първата дама не стихва повече от три години

Деси Радева, която обича да се меси в делата на съпруга си пази като очите си най-близките си хора.Тя не обича да говори за тях както и крие някои моменти от биографията си.

Единствената опора на първата дама е нейната майка. От „Ретро” успяха да покажат на няколко кадъра с възрастната дама, която скоро ще стане на 75. За леля Желяза или Жаси, както я наричат близките й се знае твърде малко.

Тя живее в столицата, за да е плътно до щерка си. Преди идването й в София с единствената си щерка са живели в къща в бургаското село Банево. Там двете жени отгледали сина на Деси от първия й брак. След като втората госпожа Радева получила нервен срив заради развода и натоварената й работа като мениджър на голяма фабрика за бира.

Леля Жаси и дъщеря й отначало водили семпъл живот. Прехранвали се с произведените от тях  плодове и зеленчуци. Но сина на Десислава пораснал и тя се преместила в София за да му осигури добро образование.

Снимки: ХотАрена

Желяза днес е пенсионерка. Но върти и семеен бизнес. На нейно име се водят две фирми, едната от които е със спряна дейност. Управителка е на другата, която според търговския регистър е обявила широк спектър от дейности и е декларирала печалба от 73 бона за една година.

Майката на първата дама освен, че я съветва в личните й дела е и неин съветник относно стила й. По нейна идея е брошката с българска шевица, с която Деси се кичи, такава подари и на британската кралица.

Говори се, че тъщата и президента са в отлични отношения. И няма как да не е така след като Жаси често ги придружава на културни събития, предават от ХотАрена.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар