Емилия: Покойният син на Жорж ни изпраща знаци от небето

Емилия: Покойният син на Жорж ни изпраща знаци от небето
5 (100%) 1 vote

Емилия разказа разтърсваща история в ефира на Нова тв

Май месец 2018 година ще остане завинаги в паметта на Емилия като най-кошмарния период в живота й. Тогава тя изживя огромна лична трагедия – доведеният й син Феди Башур загина в автомобилна катастрофа.

След смъртта на 19-годишния младеж, певицата и нейният настоящ съпруг Жорж Башур скрепиха връзката си с брак.

Наскоро бизнесменът решил да изпълни най-голямото желание на двете деца на жена си от връзката й с Коко Динев-Иван и Мира и на своята дъщеря София. Децата помолили родителите си за две кучета.

В зоомагазина Емилия и Жорж избрали един джак ръсел териер за Иван, и едно женско кученце за момичетата. Но джак ръселът имал и сестричка. Първоначално семейството не пожелало и трето куче. Но то пленило сърцето на Емилия и тя настоявала да купят и него. В крайна сметка Жорж уважил молбата й и семейството се сдобило не с две, а с три кученца.

Но голямата изненада дошла след проверка на паспортите на кучетата. Двата териера са родени в деня, в който е бил роден Феди, сподели изпълнителката в ефира на Нова тв. Емилия веднага споделила случилото се с приятелката си Камелия.

„Значи все пак Феди се е върнал у дома”, заявила Ками пред колежката си. Емилия също е убедена, че това не е случайно, а е знак, който получава от покойния си доведен син.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар