Николаос Цитиридис: Писна ми да се заяждат с името ми! (Какво още разкри водещият?)

Гласувайте за статията

Динамиката е това, което движи Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис е новият водещ, за когото се изписа много. Само за седмица на малкия екран той успя да си спечели както много фенове, така и много недоброжелатели. Цитиридис даде специално интервю, в което разкри какви са бъдещите му планове и как приема постоянните подигравки с името му.

Николаос е категоричен, че никога няма да участва в политически проекти. „Надявам се никога да не бъда толкова глупав, че да участвам в политически проекти. И това искам да се запомни! Със сигурност моята млада душа не си го е помисляла“, казва Цитирис и допълва, че не мисли много да се задържа в ефир.

„2030-та година, ако съм на ефир, това също ми звучи като лоша идея. Това е след колко… след 10 години. 10 години ми се струва много, аз обичам да правя нещата… не кратки, но като съм „горе“ и да си ходя след това“, казва още Николаос.

Откакто е на екран, водещият чу много задявки за името си, но той се опитва да гледа на това положително. „Ами то ми писна, но го гледам и от положителната страна – за това, че в момента някакви хора мило се обръщат към мен като „Цитиридка“, „Супозиторка“ и ми става мило и драго. Въобще не го правят с лошо, просто това е техният начин да възприемат моята персона. А впоследствие ще я заобичат вече“, споделя Цитиридис.

Динамика

Това, което движи Николаос е динамиката в неговото предаване. „Това е нещо грандиозно. Динамиката е точно това, което ме движи, защото всичко всеки ден е различно. Няма ден за ден… и не говоря само за времето, откакто стартира предаването, а изобщо за времето, откакто съм в телевизията. Всеки ден нещо се променя, всеки ден нещо е различно.

Досега винаги съм се чудил, аджеба, какво се случва по телевизиите. Отвън ти ме виждаш мен, седнал на бюрото. Но отвътре при мен са първо – осветители, които ми правят главата да не блести. Това е техният труд. Второ имаме гримьор, който ми закрива, да кажем, черните точки и по време на рекламите притичва да ме догримира.

След това има декор – за него отговарят други хора. Стайлингът по мен – да не ми е измачкана ризата. Толкова е мащабно, толкова много хора работят за това предаване, толкова много хора се вълнуват за моето състояние, че даже малко ми е неудобно. Мащабът е грандиозен“, разказва Николаос, пише offnews.bg.

На Николаос Цитиридис му е писнало да се заяждат с името му сн. Фейсбук

На Николаос Цитиридис му е писнало да се заяждат с името му сн. Фейсбук

Цитиридис казва също, че активно участва в направата на сценария. „Не отивам просто в 13 часа на четене на сценария, работя заедно с целия екип и до последно променяме различни неща, за да може монолозите и целият сценарий да звучат възможно най-цитиридивско“, споделя още водещият.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар