Трима са наследниците на Брендо

Гласувайте за статията
Краси Бразилеца и Орлин Дебелия организирали канал за кокаин през Доминикана, на върха на бандата на Геле Черния – това са тримата наследници на Брендо

Българинът Светослав Тодоров, който на 24 януари беше задържан с цели 110 пликчета с кокаин в стомаха на летището в Доминиканската република, е бил мула на трима родни гангстери – пише в. „Уикенд“. Босовете на канала от ватиноамериканската държава са Красимир Димитров-Бразилеца, Орлин Йорданов-Дебелия и Ангел Кръстев-Черния – отбелязва изданието, като се доверява на източници от МВР, които работели по случая.

Светослав Тодоров бе арестуван в едно от най-натоварените летища на Карибите – това на курорта Пунта Кана в Доминиканската република. Полетът му е бил за Брюксел, а след това е трябвало да си дойде в България. Светослав е глътнал общо над килограм кокаин. Признал пред ченгетата, че е получил хонорар от 1500 евро, за да пренесе дрогата до Белгия.

Схемата е измислена още през 2005 г. от Красимир Димитров-Бразилеца, Йордан Йорданов и Орлин Йорданов. Към днешна дата на върха на престъпната група стои Ангел Кръстев-Черния. В миналото той беше един от най-доверените хора на Златко Баретата.
Справка в ГДБОП сочи, че Красимир Димитров е работил в миналото за Евелин Банев-Брендо. По същия канал е бил и кокаинът, намерен преди 9 години в куфарите на олимпийския ни шомпион по щанги Гълъбин Боевски.

Брендо отдавна не е в България

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар