Кейт Мидълтън отново блесна на събитие!

Благодарение на безпогрешния си усет за стил, Кейт Мидълтън се е превърнала в истинска модна икона в Обединеното кралство. Като част от кралското семейство, всеки път, когато херцогинята на Кеймбридж има официална проява, гардеробът й се гледа "под лупа" от модните критици. [caption id="attachment_618196" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън се извини на малката сладурана за облеклото си[/caption] Рядко са случаите обаче, в които съпругата на принц Уилям не получава висока оценка за избора си на тоалет. Повечето пъти всички остават очаровани от облеклото й, точно като вчера, когато тя демонстрира перфектна визия, напълно подходяща за предстоящия Ден на влюбените.

Вторник през деня двамата аристократи се отправиха към курортния град Мъмбълс, разположен на южния бряг на Уелс, който през 2018 г. бе обявен за едно от най-добрите места за живеене във Великобритания.

Там те се срещнаха с екипажа и доброволците от местната спасителна служба и наблюдаваха подготовката им за работа. За посещението Мидълтън се бе спряла на елегантно тъмносиньо палто с двуредово закопчаване и златисти копчета на марката "Hobbs", а на шията си носеше закачлив червен шал на бели сърца с етикет "Beulah London", който бе чудесна препратка към наближаващия Свети Валентин, пише Dir.bg. Под връхната дреха бе облякла семпла, но стилна рокля с дълги ръкави на "Zara", която бе прибрала в талията с черен колан, цветово кореспондиращ с високите й велурени ботуши. С избора си на дреха от испанския бранд, подобно на кралица Летисия, Кейт показа, че не е задължително да залага единствено на скъпи модни къщи, за да изглежда добре. Външният й вид се допълваше от кожена чанта-клъч в червено и нежни златни обеци тип "халки". През визитата си Кейт и Уилям се срещнаха с местните жители. Сред които бе и 3-годишната Анабел, чиято майка я завела в Уелс, тъй като момичето обичало приказките и мечтаело да види с очите си истинска принцеса.

И въпреки че херцогинята изглеждаше стилно, тоалетът й разочарова детето, което очакваше да я зърне в ефирна бална рокля.

"Мислех, че ще приличаш повече на Пепеляшка, но ти не изглеждаш като истинска принцеса", заяви Анабел, пише в. "Mirror".

Мидълтън веднага се извини за облеклото си. А милото й отношение заличи първоначалното разочарование на момичето и то я прегърна силно.

По време на престоя си херцозите успяха да опитат сладоледът, с който е известно мястото и останаха видимо доволни от вкуса на десерта. Двойката ще прекара допълнително време в района, тъй като благотворителната организация на Мидълтън - "Place2be", ще организира събития в рамките на Седмицата на психичното здраве на децата.