Софи Маринова се пусна без бельо (Вижте как зарадва феновете – Снимки)

0

Певицата без сутиен на участие, показа големите си бомби

Софи Маринова се пусна на участие с уж елегантен тоалет. Но под прозрачната й блуза лъснаха едрите й гърди. Певицата извади на показ женските си прелести, които щедро се показаха под светлините на прожекторите.

Софка явно умишлено бе забравила да си сложи сутиена. Като изобщо не бе притеснена от факта, че бюста й се вижда. На въпросното участие ромският славей заложи освен на прозрачната блуза и на впит по тялото й клин. С което зарадва най-вече мъжката половина. Която не откъсна очи от нея.

Снимки: ХотАрена

На следващия ден Софи пак изненада публиката си като се появи с нелеп аутфит. Певицата облече бяла с рокля с пайети, а под нея се подаваше черна памучна блузка с дълъг ръкав и изобщо не пасваше на цялостният й стил.

Това модно прегрешение бе забравено веднага, след като публиката чу гласа на Маринова. Бързо й простиха гафа заради купона, който им спретна чак до сутринта.

Софи никога не е крила, че бюста й е силиконов. Дори се е оплаквала от силни болки в кръста заради него. Тя не за първи път го демонстрира като и друг път е пяла в прозрачни дрехи. Преди много години певицата бе засечена по бикини на Свето Влас. По онова време тя за първи път показа силиконовите си бомби и привлече внимание към себе си, предават от hotarena.net, цитирайки изданието „България днес“.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.