Мениджърът на Стоянка Мутафова проговори какво завещание му е оставила актрисата

Гласувайте за статията

Щастлив е, че е имал щастието да е до нея толкова време

Мениджърът на покойната актриса Стоянка Мутафова – Евгени Боянов, проговори за завещанието, което му е оставила.

На 2 февруари, Мутафова щеше да навърши 98 години. Тя обаче напусна този свят навръх Никулден (6 декември), миналата година.

Стоянка Мутафова

Щастлив е, че е имал щастието да е до нея толкова време

Освен дъщеря й Мария Грубешлиева, по-известна като Муки, най-близкият човек до нея, бе мениджърът й Евгени Боянов. Актрисата дори го приемаше за свой внук. Той бе неотлъчно до нея през последните години от живота й.

Евгени Боянов сподели, че са били почти непрекъснато в контакт със Стоянка Мутафова. Допълва, че е имало дни, в които е бил повече време у тях, отколкото в дома си. Той обаче определя всички моменти, прекарани със Стоянка Мутафова като безценни и подчертава, че е щастлив, че са му се случили.

Въпреки многото приказки, които се изговориха по негов адрес, той е категоричен, че и пет пари не дава за тях. Самата Стоянка Мутафова му казвала: „Щом аз съм те допуснала и съм преценила така какво те интересува хорското мнение?“.

„Стояна ми завеща много неща, най-вече милиони спомени и емоции за цял живот. Останалото ще запазя за себе си“, категоричен е Боянов.

Той не скри факта, че има удоволствието да работи и със Силвия Кацарова, Йорданка Христова, Кичка Бодурова и други сериозни артисти. Разбира се, се гордее с това, но посочва: „Стояна беше Стояна! Там беше огромната завист, защото с нея наистина работих най-активно и с нея бях и на сцена, все пак. Но завистта е висша форма на ласкателство. Това ме радва“, заключава Боянов, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар