Ново 20! Изненадващ обрат в решението на Меган Маркъл и принц Хари

Гласувайте за статията

Горещата новина бе съобщена от техни близки

Решението на бившите херцози на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари, претърпя изненадващ обрат.

За никого не е тайна, че 38-годишната Меган и 35-годишният Хари решиха да живеят в Канада, след като се отказаха от кралските си задължения. Тези дни техни близки издадоха сензационната новина, че двамата пак планират да сменят местонахождението си.

Меган Маркъл

Горещата новина бе съобщена от техни близки

Това обаче ще се случи чак през лятото, казват познатите им и бързат да уточнят, че това ще се случи само за кратко.
Херцозите на Съсекс „се надяват“ да прекарат лятото в родния град на Меган – Лос Анджелис.
Те дори започнали да гледат обяви на домовете в интернет и да общуват с охранителни компании, които да подсигурят пребиваването им там.

Подобно на всеки потенциален собственик на жилище Меган Маркъл има дълъг списък с желания за перфектния си дом.
Тя би искала да може да провежда срещи в къщата, както и да посреща приятели и гости в уютна обстановка. Това са две много важни за нея точки. Бившата херцогиня наистина се надява да намери нещо, което да отговаря на нуждите й, издават познатите й.

Лос Анджелис е точното място

В светлината на последните новини преместването на двойката в Лос Анджелис изглежда логично.
Първо – там живее майката на Меган – Дория Рагланд, която не планира да се премести при дъщеря си и семейството й в Канада.
Второ – съпругата на принц Хари, както твърдят познатите им, тотално занемари кариерата си на актриса, след като стана част от британското кралско семейство. Сега, след като вече се отцепиха от британското кралско семейство, тя иска отново да се върне в Холивуд.

„Лос Анджелис е точното място за това. Най-вероятно това е причината да се върнат там и да искат да си купят къща в околността. Все пак Холивуд е на един хвърлей разстояние“, издават близки до Меган и Хари.
Едно от нещата, които със сигурност объркват и спират бившите херцози на Съсекс да се преместят, са вездесъщите папараци, които в Калифорния са ужасно много, пише jenata.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар