Ядосани фенове съдят Мадона (С какво ги разгневи певицата?)

Гласувайте за статията

Мадона отново на съд

Двама недоволни фенове на Мадона заведоха дело срещу звездата. Те си искат парите за билетите от нейните концерти обратно, пише БГНЕС. Мадона закъсняла с няколко часа за свои концерти и феновете твърдят, че това е провалило вечерта им.

Антонио Велота и Андрю Панос платили по 300 долара всеки, за да присъстват на концерти на Мадона съответно на 21-ви септември и 1-ви октомври. И двата концерта били предвидени за 20:30 часа, но звездата се появила в 23:30 на единия и в 22:40 на другия. Концертите свършили след 01:00 часа, след полунощ. Двамата завели дело срещу певицата и компанията, която организира концертите, като ги обвиняват в фалшиви реклами и нарушаване на договор.

„Тя тотално прецака феновете“, казва Велота. Той не успял да се прибере у дома преди 03:00 след полунощ.

Андрю Панос влязъл и в допълнителни разходи заради голямото закъснение на Мадона. Наложило се да плати по-голяма сума на детегледачката, на която със съпругата му оставили детето си. Двете нови оплаквания идват след като мъж от Флорида заведе дело срещу Мадона за същото провинение – голямо закъснение за концерт.

Това няма да е първото даване на съд на певицата от страна на фенове. Миналата година Мадона отново бе на съд със същото провинение. Почитателка на певицата тогава твърдеше, че тя отново не е била точна по време на турнето си „Madame X“и неведнъж е излизала на сцената два часа по-късно от първоначално обявеното време.

Нейт Холандър съди изпълнителката и събитието, популяризиращо компанията „Live Nation“ за повтарящи се забавяния на нейните концерти. Според TMZ, който е получил копие от съдебното дело, притежателката на билети твърди, че й е било отказано връщането на сумата от 1024, 95 долара за три билета, закупени през август за концерта на Мадона на 17-ти декември, след като времето се забавило от 20:30 до 22:30. Близо 500 души са се присъединили към иска на Нейт Холандър, предават от nova.bg.

Мадона отново отива на съд сн. Инстаграм

Мадона отново отива на съд сн. Инстаграм

Очевидно певицата не си е взела поука, щом ядосани фенове продължават се се оплакват от закъсненията й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар