Анджелина Джоли бясна заради връзката на Брад и Дженифър (Изнудва актьора, за да ги раздели)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли изнудва Брад Пит заради Дженифър Анистън

Анджелина Джоли е решила да играе ролята на господарката на злото в живота. Актрисата явно не може да преглътне факта, че бившият й съпруг Брад Пит ще се събере с Дженифър Анистън и полага усилия, за да го съсипе.

Според последните новини двамата са отново заедно, а това никак не се харесва на втората бивша госпожа Пит. Списание „Life & Style“ пише, че звездата от „Господарката на злото“ се бори, за да унищожи връзката им. А първата й стъпка в постигането на тази цел е да „удари“ по джоба на Брад.

„Тя дърпа „конците“ по отношение на развода им и няма да е голяма изненада, ако поиска още няколко милиона, за да задържи Брад под свой контрол. За него няма да е никак добре, ако Анджелина му се разсърди“, казва още източник пред изданието.

„Или нещата ще се случат, както Анджелина иска, или тя ще вгорчи живота на всички“, казва още източникът.

Друг американски портал обаче твърди, че обвиненията са неверни. И че бившите съпрузи са останали добри приятели въпреки развода. Нещо повече – според тях, Анджи няма проблем с личния живот на Брад, а той и Дженифър са просто много добри приятели. И дори фактът, че Дженифър и Анджелина не са били близки, не е достатъчен, за да се изкарва актрисата най-големият злодей.

Междувременно се появи и друг слух. Според него, Анджи е звъняла в нетрезво състояние на Дженифър Анистън.“Той не е моногамен мъж и теб ще те изостави“, казала тя на бившата на мъжа си. Това се случило дни след като двамата публично афиширали отношенията си.

Дженифър Анистън с откровена изповед за раздялата с Брад Пит сн. You Tube

Анджелина Джоли бясна заради събирането на Дженифър и Брад сн. You Tube

Самият Брад не е коментирал тези слухове, но не крие, че има сериозни проблеми с бившата си съпруга. И дори на наградите „БАФТА“ се пошегува в речта си, че бракоразводните преговори с актрисата са направо кошмарни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар