Коцето: Иван Гешев да пази и вилните зони, че пропищяхме! (виж тук)

Коцето апелира към Иван Гешев
0

Коцето с апел към главния прокурор Иван Гешев!

Коцето поиска главния прокурор Иван Гешев да пази вилите. Певецът призова за контрол на вилните зони, където живее и самият той.

Коцето
Певецът Коцето апелира към Иван Гешев

„Адмирирам войната, която г-н Гешев обяви на битовата престъпност. Искам да помоля главния прокурор да затегне контрола и във вилните зони на София, защото там апашите

прескачат като скакалци в домовете. Нека бандитите да не ги пускат толкова бързо и да усетят дървото, за да им бъде обеца на ухото и да се замислят другия път дали ще крадат”, коментира музиканта, пише вестник „България днес”.

Самият изпълнител е станал неведнъж жертва на нагли обирджии. „Искам да посъветвам хората да не държат ценни вещи вкъщи. Има сейфове и други варианти, които са много по-безопасни. Аз така реших моя проблем.

Дано тази война с битовата престъпност бъде доведена до успешен край, за да си отдъхнат хората”, споделя още пред вестника изпълнителят на „Черна роза” и „Виждам те”.

Валери Симеонов също се оплака от нагли апаши. Те обрали бащиния му дом в село Бутан и задигнали виното от избора на заместник – председателя на парламента.

„Това са грозни факти от нашата действителност. За съжаление ние не можем да ги игнорираме по някакъв начин, да премахнем такива случаи на криминално проявени индивиди.

В случая мястото на такива индивиди е в затвора, а не на свобода и ту трябва да се извърши един преглед”, казва още лидерът на НФСБ.

Симеонов подчерта, че за разлика от повечето българи той е имал късмет, тъй като е монтирал охранителни камери в дома си. Патриотите пък вече започнаха агитация за въвеждането на доброволни отряди от граждани, които да ловят бандити и подозрителни лица из селата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.