Феномен! Руска жена-чудо надмина и Кашпировски (Вижте коя е Нина Кулагина)

Гласувайте за статията

Рускинята Нина Кулагина по-голям феномен и от Кашпировски

Всички сме чували за прочутия Кашпировски, но в Русия има още една личност, чието име предизвиква възторг след любителите на паранормалното. Става въпрос за Нина Кулагина – мистериозна жена, която е известна със зловещ талант. Може да спира човешкото сърце само с поглед.

Кулагина живее в началото на миналия век в Русия и дори служи в армията по време на Втората световна война. След преживяна контузия е уволнена и изпратена да се възстановява, но се оказва, че освен това се е сдобила и с някои специфични таланти, пише mysteriousuniverse.org.

В състояние на силен гняв или ярост Кулагина можела да движи различни предмети само със силата на ума си. С практиката тя успява да движи предметите по свое желание, само с мисъл. Но този й талант се оказва незначителен, на фона на далеч по-невероятните й способности. А именно – да вижда през различни повърхности и материи, да усети какви електромагнитни вълни излъчват околните и дори да спре сърце само с поглед.

Последното е документирано по време на експеримент с д-р Генадий Сергеев, който я моли да въздейства върху все още биещо сърце на жаба. Той искал да види какви действия може да окаже Кулагина върху живи органи и останал ужасен, когато тя демонстрирала как може да ускори или забави сърдечния ритъм на този орган, а накрая дори и да го спре.

Нина Кулагита сн. mysteriousuniverse.org

Нина Кулагита сн. mysteriousuniverse.org

Правени са и други записи, изследващи психо кинетичните способности на Кулагина, то не така и не са открити. През годините тя е обект на многобройни изследвания и експерименти, които в крайна сметка почти я убиват. През 1990 година тя умира само на 64 години. Документите за нейния случай обаче остават дълбоко засекретени. Разкрити са единствено няколко снимки, които показват уменията й по време на различни експерименти. Но дори и те са впечатляващи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар