Брад Пит се гаври с Анджелина и на наградите BAFTA

Гласувайте за статията

Брад Пит се изгаври с Анджелина на наградите BAFTA

Брад Пит продължава с шегите по адрес на Анджелина. Актьорът, който си направи неуместен майтап с бившата си жена на наградите на актьорската гилдия, не се спира. Този път обаче не беше в Лондон, за да си прочете лично изявлението, а си седеше спокойно в Лос Анджелис.

Вместо това честта се падна на Марго Роби, която доста се смути, за да прочете изявленията му.

„Здравей Британия! Чух, че сте сингъл! Добре дошли в клуба. Само да ви пожелая успех в делото за развода“, пише Брад в бележката си. Известно е, че самият той доста се изпоти покрай раздялата с Анджелина Джоли. И не пропусна да си направи майтап отново с нея. На наградите на актьорската гилдия, Брад каза:

„Знаете ли, това беше много трудна роля за мен. Наистина. Играех човек, който коренно се различава от мен. Мъж, който пие много, пуши марихуана, а накрая не се разбира и с жена си. Ужасно тежка роля“, иронизира себе си Брад. И дори си направи майтап, че ще си пусне снимка с наградата в „Тиндър“, с надеждата, че тогава ще изглежда по-готин, пише „Дейли мейл“.

На наградите BAFTAактьорът беше по-пестелив в шегите си. Но също толкова оригинален. Тъй като след Анджелина се обърна към принц Хари. „Благодаря за наградата. Ще я нарека „Хари“, защото идва с мен в Америка“, помайтапи се с напускането на принц Хари Брад. Кейт и Уилям, които седяха на първия ред, трябваше да приемат ситуацията с усмивка.

Брад Пит пак се изгаври с Анджелина на наградите BAFTA сн. You Tube

Брад Пит пак се изгаври с Анджелина на наградите BAFTA сн. You Tube

По-късно обаче не им беше никак смешно, когато и Рийбел Уилсън се помайтапи за тяхна сметка. „Здравейте. Много ми е приятно да бъда днес в „Роял Андрю, Роял Хари, Роял Фил… Не, Роял палас. На това място“, каза тя. Кейт и Уилям отново се усмихнаха, но вече не им беше особено смешно след шегите на Брад.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар