Новият сериал по Би Ти Ви сниман в покоите на Арабаджиеви!

Гласувайте за статията

Хотелът на Арабаджиеви става част от новия сериал Съни бийч!

Новият хитов сериал Съни бийч е заснет в покоите на Ветко и Маринела Арабаджиеви. Суперлуксозните апартаменти на горните етажи на хотел Виктория Палас на Слънчев бряг играят ролята на снимачни площадки в поредицата.

Арабаджиеви

Луксът на Арабаджиеви заснет в новия сериал на Би Ти Ви

В която ще гледаме звезди като Иво Аръков, Явор Бахаров, Бойко Кръстанов. Някои от пентхаусите са на 2, има и на 3 етажа. Причината именно този хотел да бъде избран за главното място на действието е проста.

19 минути и Слава писаха, когато сериалът още беше само идея, защото новината ни разкри първо самият Ветко Арабаджиев в компанията на приятелите си Любен Дилов – син, Иван и Андрей, които стоят заедно с него зад проекта.

Хотелиерът организира и помощ от други собственици на Слънчев бряг, за да стане възможна продукцията. След това му се случиха какви ли не неща – изгнание, арест край Барселона, продажба на хотела Виктория Палас.

Докато всичко това се разиграваше, миналата година той стана собственост на дружество, което според медиите е свързано с бизнесмените Красимир и Николай Маринови, които мнозина наричат Маргините.

Сумата, която беше цитирана като стойност на сделката е 28 млн.лв. и поразително съвпада с изкупените от банката на Цветелина Бориславова кредити на Арабаджиеви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар