Ново 20! Шеф Иван Манчев уволни жена си

Гласувайте за статията

Оказва се, че към днешна дата отново е ерген

Запознати издават, че шеф Иван Манчев, е уволнил жена си.

За никого не е тайна, че през миналото лято, шеф Иван Манчев и съпругата му се разведоха заради извънбрачната му афера. Тя вече не му е партньор не само в живота, а и в бизнеса, издават запознати.

шеф Иван Манчев

Оказва се, че към днешна дата отново е ерген

Марина, която дълги години се занимаваше с ръководенето на част от ресторантите на кулинаря и бе съдружник във фирмите му, била низвергната от неговата империя със заведения.

„Не сме я виждали отдавна в ресторантите. Преди винаги се въртеше наоколо, беше на разположение за съдействие, ако има някакъв проблем“, споделят хора от редовната клиентела на шеф Иван Манчев. Въпреки това бившата му жена все още навсякъде се представя с фамилията му, която решила да задържи и след развода им.

Съвършеното му семейство се оказа химера

Припомняме, че съвършеното семейство на топ готвача се оказа химера. Сякаш от нищото преди половин година плъзна новината, че водещият на „Комшмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“ има бременна любовница, с която живее.

Новината бе потвърдена от самия шеф Иван Манчев, когато на бял свят се появи техния син Александър. Само ден след това той официализира по съдебен път и раздялата си с дългогодишната си съпруга Марина. Двете им деца останаха да живеят при нея в семейния луксозен апартамент. И извънбрачната афера на шеф Манчев обаче претърпя фиаско, а според последната информация той отново е в редиците на ергените.

С любовницата му Цветомила се разделили внезапно само няколко месеца след избухването на любовта им. Тя останала сама да гледа бебето им, докато готвачът си наел квартира в столичния квартал „Бояна“. Въпреки че не живеел с нито една от двете дами, които влязоха в челен сблъсък за сърцето му, кулинарят се грижел подобаващо за децата си и плащал редовно издръжка.

Информацията, че отново е свободен, се потвърди и навръх Ивановден. Тогава на купона му присъстваха десетки приятели, но нито една от жените му, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар