Гала направи втрещяващо признание

Гласувайте за статията

Напоследък блондинката не спира да се излага

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала за пореден път успя да шокира зрителите си.

Този път Гала направи умопомрачителни признания за бюста си. Това се случи по време на гостуването на Кремена Халваджиян и гримьорите от „Като две капки вода“. Те гостуваха, за да разкажат тънкостите за промяната на артистите в най-гледаното музикално шоу у нас.

Гала

Напоследък блондинката не спира да се излага

Стилистката Кремена извади изкуствен бюст, който е предназначен за мъжете, които трябва да влязат в ролята на жена в имитаторското шоу. Гала се шокира от новината, че изкуственият бюст може да се слага само на мъже. „Та аз съм виждала мъже с по-големи от моите гърди“, хвърли в смут всички с признанието си.

Това не е първият път, в който тв водещата се жалва от малките си маслинки, които всички сме виждали в еротичната й фотосесия за мъжката библия. Това се оказва голям комплекс за плевенчанката, която преди няколко години легна под ножа и сложи малко кубици за самочувствие.

Сега се жалвала пред приятелки, че трябвало още да напълни пазвата, но Стефан я спрял. Интимният приятел на Гала не обичал силиконови кукли и затова бил против пластичните интервенции на жената до него. Въпреки това Гала се подложила на такава операция за повдигане на бюста, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар